Opis forum
Administrator
Witam na forum klasy 3C SP7 w pile :] Nasza wychowawczyni ciagle mówiła - Może założycie forum dyskusyjne? A więc słowa przemieniłem w czyn.
Zasady forum .
1. Jakiekolwiek sprzeczki typu XXX - Nie lubie cie XX- Spadaj załatwiamy na PW jak ktoś założy temat, że ktoś kogoś nie lubi temat USUWAM a danego użytkownika banuje (zablokuje konto) Np. na tydzień ;]
2. Nie grozimy sobie np. ey ty ! jak przyjdziesz do szkoły dostaniesz w twarz xD.
3.Jeśli chcemy robić temat na kogoś temat ;] to trzeba to przekonsultować ze mną a jak będzie tam syf i wyzywki kasuje posty a w konieczności usuwam temat.
4. Staramy się nie krytykować naszych nauczycieli ;] Przecież nikt nie jest doskonały (Nie chodzi mi o to, że nasi nauczyciele są źli) ;)
5. Staramy się pisać dużo postów.
6. Nie piszemy, że np. XX mówi - Gram w tibie a kolega odpowiada - Hahaa noob .. Tego się zabrania! Inaczej WARN na 4 dni żeby ktoś się ogarnął :D
7. STARAMY SIĘ PISAĆ PO POLSKU! Nie chodzi mi o to, że np. zamiast się to napisze "sie" bo tego sie nie będe czepiał ale np. dany użytkownik pisze "rzeby on był inny..." na te "rzeby" zwracam Uwagę nie po to nas uczą w szkole, żeby przed komputerem to znikało ;] 5 ostrzeżeń potem WARN na 1 dzień ;]]
8. NIE SPAMIMY ! NP. nie piszemy wiadomości pod wiadomoscią. Za to WARN na 3 godziny (chodzi mi teraz o chatbox którego nie długo wrzuce ;]
^^
9. PRZESTRZEGAMY ZASAD KTÓRE NAPISAŁEM POWYŻEJ
10. Nie rekrutuje adminów sam sobie poradze ;]
Myśle, że forum się spodoba
PS: Możecie pisać o rzeczach które się wam podobają np. u co nie których dziewczyn jest przypadek, że lubią Justina Biebera. Prosze bardzo! Jak się wam podoba założcie o nim temat . Pozdrawiam łosiek (Michał ch.)
Nowy użytkownik
Michał widzę,że słowa zamieniłeś w czyn. Świetna robota!!!! Tak trzymać!. Pozdrawiam. Aha, jeszcze jedno. Szkoda tylko,że podobnych reguł co niektórzy nie respektują w wiadomym miejscu.
Administrator
Mam przykrą wiadomość chatboxa narazie nie będzie bo mam małe problemy z tym pun.pl bo nie ma kilku zakładek gdzie można wstawić chat box. Ciesze się, że jest już 1 użytkownik ^^ Nasza wychowawczyni ;]